• visszaterites 14 nap alatt
    14 napon belül lehet visszatérni
  • bemutatóterem
    Bemutatóterem Piperaban és Konstancában
  • Kártyás fizetés
    A kártyával fizethet a megvásárolt termékekkel egyszerűen és könnyű
Raktáron

Previ, Levendula Therapy Ortopéd matrac, 3cm Memory-Aquagel hab, hipoallergén, hőszabályozó, izzadásgátló, szellőztető rendszerrel, közepes keménységű

közepes keménység
20 cm (+/- 1 cm) cm
110 kg
120 garancia
-
+
43651 Huf

Raktáron

Leírás

A matrac szerkezete és jellemzői:

Felső réteg: Aquagel-AirFresh 3 cm

Alsó réteg: poliuretán hab 14 cm HD-High Resilience

300 gr/m2 hőszabályozó, izzadásgátló és antiallergén anyag réteg a matrac mindkét oldalán
30 gr TNT réteg a matrac mindkét oldalán
Nem deformálódó poliuretán + hipoallergén porálló szál
Matrac magasság: 20 cm (+/- 1 cm)

Memória vastagsága: 3 cm
Szilárdsági fok: közepes
Ajánlott súly: 110 kg/fő
Az Aquagel Memory Foam rétegnek köszönhetően a matrac nem melegszik fel testünkkel érintkezve, elősegítve a maximális légzést és az állandó hőmérsékletet.


A felület levendula anyagból készült

Levendula felületi anyag

Lavender Type huzatszövet textil anyagból készült, mindkét oldalán akril vattával steppelt, antibakteriális, antisztatikus és antiallergén hatású, amely az atkák, gombák és por elleni védőburkolat modern anyagainak köszönhetően hozzájárul a tiszta felület megőrzéséhez.


A Memory-Aquagel habról

Az Aquagel matracok hipoallergének és különösen frissek, képesek szabályozni a megfelelő hőmérsékletet. A hő egyenletesen oszlik el a matrac teljes felületén, és a kellemes hőmérséklet hosszú ideig megmarad, ez a jelenség a gélbetétes Memory Foam rétegnek köszönhető. Így és kockázat nélkül télen meleg, nyáron hűvös ágyad lehet.
Az Aquagel nevű speciális anyagot víz alapanyag felhasználásával állítják elő: ezért az aquagel matracok ökológiaiak és természetesek.


Baktériumok és penész elleni védelem

A matrac szellőzése a speciális 2D kerületi szalagon (a matrac teljes szélén) keresztül történik az optimális légáteresztés érdekében. Emellett antisztatikus szénszálakkal is dúsítottak, ami kiküszöböli az elektromágneses hullámokat a matracban.


Milyen előnyei vannak a memóriamatracnak?

A memóriahabos matracban a test súlya egyenletesen oszlik el a teljes felületen, lehetővé téve, hogy alvás közben természetesen megtartsa a helyes testhelyzetet. A memóriaréteg, az innovatív, rendkívül ergonomikus anyag minden éjszakai mozgást támogat, garantálva a helyreállító alvást, bármilyen kényelmesebb testhelyzetben.
Ezenkívül a matrac kiváló anatómiai előnyökkel jár a keringés szempontjából, javítja a forgalom áramlását, és lehetővé teszi a gerinc és az ízületek természetes pihenését, stressz és izomfeszülés nélkül.


Ideális ízületi fájdalmakkal küzdők számára

Mivel ez egy szuper ortopéd matrac, előnyei között szerepel a gerinc és az ízületek természetes, stressz és izomfeszülés nélküli pihenésének lehetősége is. Ezzel a matraccal teljes jólétet fog élvezni. Főleg azoknak ajánljuk, akik gerincferdülésben, sérvben szenvednek stb.


 

Karbantartás:
Ha azt szeretné, hogy matraca mindig tiszta és a pihenéshez optimális formában legyen, gondoskodnia kell a karbantartásáról.

Rendszeresen porszívózza ki a matracot;
Ne használjon folyékony tisztítószereket;
Válasszon megfelelő matracot;
Használjon vízálló matracvédőt;
Hagyja lélegezni a matracot, amikor ágyneműt cserél;
Jó, ha a matracokat háromhavonta egyszer megfordítják az egyenletes kopás érdekében, a felső rész (fej) felfordítása az alsó rész (lábak) felé;
Ha a matrac feltekerve érkezik, várjon 48 órát, hogy visszanyerje eredeti formáját, maximum 10 napon belül a matracot ki kell bontani a fóliából.

TERMÉK VISSZATÉRÍTÉSI IDŐ

A matracok visszaküldési ideje a csomag kézhezvételétől számított 14 nap a Previ S.R.L.-hez. alapján O.G. A matracot az eredeti csomagolásban adják vissza, a cégünk által kiadott adódokumentumokkal és garancia-igazolvánnyal együtt. A termékek értékét 30 napon belül megküldjük.

A fogyasztónak csak egyszer kell választania a termék visszaküldését / cseréjét, O.G. feltételei szerint. A termékek visszaküldése / cseréje esetén minden esetben a visszaküldés / cseréj szállítási költségeit az ügyfél viseli.

Nem vállaljuk a matrac átvételének vagy cseréjének jogát, ha piszkos vagy függő.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termékekkel, csomagokkal, számlákkal stb. Kapcsolatos minden panasz hogy az űrlap kitöltésével írásban elkészítsék őket

panaszok

A termékérték visszatérítésének határideje

panaszok

A termékérték visszatérítésének határideje

A visszaküldött termékek értékének visszajuttatásának határideje 30 nap, miután a csomagot az S.G. Previ az O.G. alapján megkapta. 34/2014 A termékek egyenértékű értékét postai megrendeléssel vagy bankszámlával küldjük el.

Csomagküldő cím

Szállítsa el a termékeket, vagy adja át közvetlenül nekünk a Str. Nicolaie Iorga No.25 Tunari, Ilfov, indokolatlan késedelem nélkül, és legkésőbb a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül. A határidőt akkor tartják be, ha a termékeket a 14 napos határidő

Csomagküldési feltételek

A termékek visszaküldésének közvetlen költségeit Önnek kell viselnie. A díjat a megfelelő szerviz kiszámítja a termék tömegétől és méretétől függően.

Csak a felelős azért, hogy a kezelés eredményeként csökkentse a termékek értékét, kivéve azokat, amelyek a termékek jellegének, tulajdonságainak és működésének meghatározásához szükségesek.

Termék visszaküldési kapcsolat

A Previ által eladott termékek visszaküldéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot a 021.230.844.11 vagy a 0735.856.029 telefonszámon.

Üzemeltetőink támogatják Önt a visszaküldési módszer megválasztásában, és megadják a szükséges információkat a termékek szállítási címére, csomagolására vagy a futárszolgálathoz való kapcsolatfelvételre.

Termékek cseréje rendelésre

Ha a termékek atipikusak, pl .: 80/180; 93/200; 150/200; A 150/210, 200/200 stb. (Méretek, amelyek nem szerepelnek az árlistában) nem változtathatók meg, de az ügyfél által fizetett díjjal változhatnak. Ezeket a termékeket kifejezetten az Ön számára készítették.

Parerile Clientiilor

Nincs vélemény Hagyj hozzászólást

Az ajándékok csak normál méretben érhetők el

Rendeljen atipikus matracot